marți, 30 septembrie 2014

Familia Opel Astra G Romania Bucuresti

Hmm nici nu stiu cum sa incep si ce sa scriu in aceasta postare ....  dar cred ca o voi lua cu inceputul .
Totul a inceput pentru mine  anul trecut    cam pe vremea asta cand m-am hotarat cu mama sa ne cumparam si noi o masina si sa intru in randul soferilor dupa ce am  stat pe bara aproape jumatate de an de cand am luat permisul auto ...

Despre toamna si nebunul din mine !

Bai oameni buni nu stiu cum sunteti voi dar eu nu bag de seama ca este toamna , pe unde mai pui ca maine intram si in luna octombrie ...

Logica romanului

Logica romanului:
M-am trezit luni si m-am gandit marti sa merg miercuri la munca dar cand am vazut joi ca vine vineri ce sa caut sambata la munca cand duminica e zi libera.

DESPRE IUBIRE SI FAZELE EI

DESPRE IUBIRE SI FAZELE EI
Sa fim cinstiti. Rata divorturilor este uriasa. Nu numai in Romania.
Sigur ca, de cate ori fiinta umana se indragosteste, simte ca este pentru totdeauna. Pe de alta parte, poti sta 20 de ani cu un om si te poti trezi ca ai o revelatie uriasa, ca este altfel decat ti-ai inchipuit sau, pur si simplu, flama se stinge.
As dori sa va prezint, mai intai, fazele iubirii pentru non-burlaci:

Cum poti primi Windows 9 gratuit de la Microsoft. Noul sistem de operare va fi lansat in urmatoarele luni

Microsoft ne pregateste  tuturor utilizatorilor de windows o noua  surpriza !
Peste cateva luni, Microsoft va lansa noul Windows 9, iar sursele din lumea IT sustin ca gigantul american pregateste o lansare gratuita pentru anumiti utilizatori.

sâmbătă, 27 septembrie 2014

ADDA – Sunt Bine (Videoclip Oficial )

După „Îți arăt că pot”, single-ul motivațional care s-a clasat mai multe săptămâni pe locul 1, în topurile de radio și tv și cu care artista a câștigat premiul Best Pop anul acesta la RMA 2014,Adda a lansat o piesă și un videoclip cu…cai putere.

Unde am facut eu scoala de soferi si am luat permisul din prima !

Salutare tuturor !
Cam toti tinerii la 18 ani doresc sa dea examenul pentru permisul auto dar nu stiu exact la ce scoala sa mearga  sau ce instructor sa aleaga . Cititi mai departe si va ve-ti convinge !

Despre bani

Nu trebuie sa ai bacul luat sau sa termini nu stiu cate facultati daca nu faci cea ce-ti place pt a castiga bani . Nu trebuie sa fi un robot ! 
Cu bani poti testa cine e sau nu langa tine si reactia oamenilor... este doar un mijloc de intretinere !